Mr. Markiser

Utomhus

Våra utvändiga solskydd

Skapa din egen avkopplande hörna med våra anpassningsbara markiser. Upptäck den perfekta balansen mellan skugga och sol med vårt stilrena urval. Med eleganta designalternativ och praktiska funktioner blir din utomhusmiljö både bekväm och stilfull.

Upptäck våra ledande solskyddsmärken
på MR Markiser!

På MR Markiser är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa varumärken som är välkända och pålitliga inom solskyddsbranschen. Varje varumärke representerar vår strävan efter att erbjuda våra kunder det bästa inom solskyddslösningar och teknologi. Nedan presenteras varumärkena vi samarbetar med.

Sandatex

Sandatex är ett annat erkänt varumärke inom solskyddsindustrin, känt för sina hållbara och väderbeständiga material. Deras produkter erbjuder utmärkt skydd mot solens strålar samtidigt som de ger en elegant och stilren finish till alla typer av byggnader.

Styra

Styra är ett pålitligt varumärke inom regler- och styrsystem för solskyddslösningar. Deras avancerade teknologi möjliggör smidig och effektiv styrning av solskyddssystem för att optimera ljusinsläpp, temperatur och integritet.

Somfy

Somfy är världsledande inom motorisering och automatisering av solskyddssystem. Deras innovativa teknik gör det möjligt för kunder att enkelt styra och automatisera sina solskydd för ökad komfort och energieffektivitet.

Dickson-Constant

Dickson-Constant är världsledande inom tillverkning av textilier för solskydd och utomhusbruk. Deras tyger kombinerar funktion med stil och erbjuder ett brett utbud av färger och mönster för att passa alla estetiska preferenser.

KD-Solskydd

KD-Solskydd är en av de främsta tillverkarna inom solskyddsbranschen i Sverige. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och innovativa design, vilket gör dem till ett populärt val för både privata och kommersiella kunder.