Mr. Markiser

Tillval

Tillval för markiser

Uppgradera ditt solskydd med motorisering och automatisering från Styra och Somfy. Anpassa inställningarna efter behov för optimal komfort och effektivitet. Med deras Smarta Hem hubbar tar du enkelt kontroll över dina solskydd för att skapa den perfekta inomhusmiljön.

Optimera din komfort med Smart Styrning

Håll steget med den moderna trenden för smarta hem genom att investera i en smart styrning för dina solskydd.

Med en användarvänlig app på din smartphone, surfplatta eller dator kan du bekvämt kontrollera dina solskydd, både invändigt och utvändigt, oavsett din plats.

Upplev en behagligare vardag med ökad trygghet och komfort tack vare Somfys lösningar för Smarta Hem! Med möjligheten att även styra dina persienner, gardiner och markiser får du en komplett och anpassningsbar lösning för ditt hem.

Somfy - TaHoma Switch

TaHoma® switch från Somfy är en banbrytande lösning för ett smartare och bekvämare hem. Den integrerar sömlöst med olika enheter och molntjänster tack vare viktiga protokoll som io-homecontrol®, RTS och Zigbee 3.0.

Med funktioner för att styra solskydd, automatisera belysning, skapa händelser och personliga scener med sensorer, ger TaHoma® switch en oöverträffad bekvämlighet och funktionalitet till ditt hem.

Oavsett om du är nybörjare eller entusiast inom smarta hem-teknologier, är TaHoma® switch det perfekta verktyget för att skapa ett mer intelligent och anpassningsbart hemmiljö.

  • Styr dina solskydd via den nya appen i din smartphone.
  • Simulera närvaro i hemmet genom automatiserad belysning.
  • Skapa händelser som aktiveras automatiskt av olika tillbehör.
  • Starta personliga och kreativa scener med hjälp av sensorer.


Kompatibel med:

Philips Hue, Sonos, Google Home, Amazon Alexa, Netatmo, Velux, Danfoss, Honeywell, Fibaro, Niko.

Klimatkontroll

Håll temperaturen behaglig i ditt hem och spara pengar samtidigt med motorstyrda, persienner, rullgardiner och markiser som du styr från din smartphone.

Tre smarta sätt att styra ditt hem

  • Scenarier — Skapa personliga scenarier för att kontrollera flera enheter samtidigt.
  • Agenda — Skapa en förinställd agenda för vanliga dagar då specifika scenarier ska aktiveras.
  • Automatisering — Programmera händelser som aktiveras baserat på förutbestämda villkor, för en mer intelligent och bekväm hemmiljö.

Upptäck våra ledande solskyddsmärken
på MR Markiser!

På MR Markiser är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa varumärken som är välkända och pålitliga inom solskyddsbranschen. Varje varumärke representerar vår strävan efter att erbjuda våra kunder det bästa inom solskyddslösningar och teknologi. Nedan presenteras varumärkena vi samarbetar med.

Styra

Styra är ett pålitligt varumärke inom regler- och styrsystem för solskyddslösningar. Deras avancerade teknologi möjliggör smidig och effektiv styrning av solskyddssystem för att optimera ljusinsläpp, temperatur och integritet.

Somfy

Somfy är världsledande inom motorisering och automatisering av solskyddssystem. Deras innovativa teknik gör det möjligt för kunder att enkelt styra och automatisera sina solskydd för ökad komfort och energieffektivitet.

Dickson-Constant

Dickson-Constant är världsledande inom tillverkning av textilier för solskydd och utomhusbruk. Deras tyger kombinerar funktion med stil och erbjuder ett brett utbud av färger och mönster för att passa alla estetiska preferenser.