Mr. Markiser

Duette & Plissé

Effektiva och energisparande gardiner för ditt hem

Utforska vår eleganta gardinserie som erbjuder både enkel plisséväv och smart dubbel cellväv för optimalt klimatval. Välj bland ett brett utbud av tyger, från genomlysande till mörkläggande, och upptäck Deutte® gardinens isolerande egenskaper som bidrar till energibesparing året runt.

Anpassningsbar hårdvara gör det möjligt att installera dessa gardiner på olika fönstertyper, och du kan välja manövreringsalternativ som handtag, linor eller motor för enkel användning. Optimerad med tillval såsom flamskyddande eller reflekterande väv för ökad funktionalitet.

Stilfulla och Effektiva Gardiner för Varje Rum

Skapa en vacker och energieffektiv atmosfär i ditt hem med våra Duette® & Plissé gardiner. Dessa moderna alternativ till traditionella gardiner kombinerar stil med funktionalitet för att ge dina fönster det perfekta solskyddet.

Duette®-gardinerna utmärker sig med sina unika celler som isolerar värmen och bidrar till ljudabsorption. Å andra sidan erbjuder Plisségardinerna en elegant och ljusfiltrerande lösning med olika tätheter för att passa dina behov.

Oavsett om du föredrar manuella eller motoriserade reglage, erbjuder vi ett brett utbud av alternativ för att passa din smak och stil. Med över 100 färger och vävar att välja mellan kan du skapa det perfekta solskyddet som kompletterar din inredning på bästa sätt. Beställ dina gardiner idag och njut av både stil och funktion!